Архів
П’ятниця,
8 червня 2018 року

№ 43 (19590)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Не почуто голос селянина

«Шановна редакціє, звертаються до вас по допомогу жителі 12 сіл Семенівського району. Справа в тому, що до нас заїжджає маршрутка Матвіївка — Семенівка тільки один раз на тиждень. Щоразу вона повна-повнісінька, не зміг втиснутися — чекай наступного вівторка. Було б добре, якби автобус ходив бодай двічі на тиждень. Просимо райдержадміністрацію посприяти у вирішенні цього питання».

Микола НОСЕНКО.

с. Бурбине Семенівського району Полтавської області.

 

НА запитання читача відповідає голова Семенівської райдержадміністрації Віктор Іванович ФЕДОРЕНКО:

— Ситуація, що склалася, перебуває на постійному контролі у райдержадміністрації. Після вирішення цього питання з перевізником, який матиме транспортний засіб та погодиться виконувати вищевказаний маршрут, автобусне сполучення Матвіївка — Семенівка виконуватиметься додатково.

Відтоді минув майже рік. Але мешканці сіл Матвіївка, Наріжжя, Новий Калкаїв, Строкачі, Худоліївка, Пузирі, Бурбине, Рокити, Нова Петрівка, Богданівка, Великі та Малі Липняги досі чекають додаткової маршрутки. «Люди згодні, щоб і проїзд був дорожчий, і без пільг, — пише повторно у листі до «Сільських вістей» Микола Іванович Носенко, — але щоб автобус ходив двічі на тиждень. У районі кажуть, що все під контролем. Ось тільки тим контролем далеко не заїдеш». Як і належить, редакція надіслала лист читача на реагування. Відповідь голови РДА позбавила селян останньої надії:

— Відкриття додаткового рейсу сполученням Матвіївка — Семенівка на сьогодні не є можливим у зв’язку з відсутністю додаткових транспортних засобів у перевізника, малим пасажиропотоком та незадовільним станом дорожнього покриття на цьому маршруті.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове