Архів
Вівторок,
8 травня 2018 року

№ 34 (19581)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька

Вербиченька

Cторінку підготувала
Устина ГРЕЧАНЮК.


Версія для друку          До списку статтей
  • Золото, золото

У дружній родині і в холод тепло

Від імені рідних — Іван ГРИЦЮК.

ВЕСНА 1968 року… Вона стала особливою для наших батьків — Ольги Василівни та Кузьми Семеновича Грицюків із села Драгасимів Снятинського району Івано-Франківської області. Сповнені найсвітліших почуттів, стали вони на рушничок щастя. І ось уже 50 років пліч-о-пліч ідуть по життю. Не завжди воно було легке і безтурботне для них.

Дитинство обох обпалила війна, залишивши сиротами. Могилу свого батька, нашого дідуся, мама розшукує досі. Ми теж приєдналися до пошуків. Хоча минуло вже стільки років, не втрачаємо надії дізнатися, де він похований, щоб вклонитися його світлій пам’яті.

Мама і тато ще юними спізнали ціну сільської праці. Батько працював столяром, дивував усіх і своїми художніми роботами. Мама трудилася в радгоспі, бухгалтером на заводі. За свої 50 років трудового стажу має нагороди, також занесена до «Книги трудової слави». За працелюбність, щирість і доброзичливість наших батьків поважають і цінують односельці.

Непомітно промайнули роки, увінчавшись золотим ювілеєм — 50 років спільного життя! Крізь десятиліття мама з татом пронесли повагу, любов і ніжність один до одного, не розпорошивши своїх почуттів на життєвих перехрестях. Виховали і вивели на життєвий шлях двох синів. Мають чотирьох онуків. Мабуть, це і є вершина сімейного щастя.

Дякуємо вам, рідненькі, за вашу турботу, піклування, ласку, життєву науку. За те, що в нашому домі завжди було тепло і затишно. Бажаємо здоров’я, оптимізму, достатку й благополуччя. Дуже хочеться, щоб ви ще довго-довго були з нами, передаючи свою життєву мудрість.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове