Архів
Вівторок,
17 квітня 2018 року

№ 29 (19576)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Соняшник
  • За рубежем
Другого туру не буде

ЧОРНОГОРІЯ. Президентом обраний Міло Джуканович.

Докладніше...
Близькосхідна криза

СИРІЯ. Ліга арабських держав схвалила ракетні удари по хімічних базах у цій країні.

Докладніше...
Бродіння настроїв

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. У Лондоні вимагали другого референдуму щодо Brexit.

Докладніше...
Альтернативна валюта

ВЕНЕСУЕЛА. Мерія Каракаса випустила власну альтернативну валюту, яка називається карібі.

Докладніше...
Політичне перезавантаження

СЛОВЕНІЯ. Президент розпустив парламент.

Докладніше...
В одних горять ліси...

АВСТРАЛІЮ охопили масштабні лісові пожежі.

Докладніше...
...в інших лютує холера

У СХІДНІЙ АФРИЦІ зареєстровано спалах холери.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

«Динамо» не відпускає «Шахтаря»

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. Прем’єр-ліга України. Сезон-2017-2018. Двадцять сьомий тур. У Харкові відбувся центральний матч туру між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем». Напружений поєдинок з емоціями і штовханиною завершився перемогою столичної команди з рахунком 1:0. На 32-й хвилині відзначився хавбек Володимир Шепелєв. На четвертій доданій арбітром хвилині з поля був вилучений гравець «Шахтаря» Тайсон. За п’ять турів до завершення першості кияни скоротили відставання від гірників до 3 пунктів.

Полтавська «Ворскла» здобула важливу для себе перемогу в поєдинку проти луганської «Зорі» — 3:0. М’ячі на «Славутич-Арені» в Запоріжжі у полтавців забили Володимир Чеснаков (50), Владислав Кулач (73) та Михайло Сергійчук (90). Тепер ворскляни вже на сім очок випереджають луганчан у суперечці за бронзові медалі національної першості.

На столичному стадіоні «Оболонь Арена» кам’янська «Сталь» програла львівським «Карпатам» — 0:1, у складі яких на 34-й хвилині відзначився 19-річний колумбійський хавбек Хорхе Карраскаль. Кропивницька «Зірка» вдома обіграла одеський «Чорноморець» із рахунком 2:1. Дубль у цій зустрічі оформив форвард господарів Дмитро Білоног (64, 79). В одеситів гол престижу на 90-й хвилині забив Артем Чорній. На 74-й хвилині у складі гостей був вилучений Юрій Романюк.

Донецький «Олімпік» та ПФК «Олександрія», які грали на київському стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, обійшлися без голів — 0:0. ФК «Маріуполь» удома завдав поразки рівненському «Вересу» — 2:0. М’ячі забили В’ячеслав Чурко (3) та Андрій Тотовицький (61). На 86-й хвилині Роман Карасюк з «Вереса» не реалізував пенальті.

Турнірне становище: перша шістка — «Шахтар» — 63 очки, «Динамо» — 60, «Ворскла» — 44, «Зоря» — 37, ФК «Маріуполь» — 36, «Верес» — 33; друга шістка — «Олімпік» — 33 очки, ПФК «Олександрія» — 30, «Карпати» — 29, «Зірка» — 26, «Сталь» — 22, «Чорноморець» — 22. Матчі 28-го туру відбудуться 21-22 квітня.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату перші шість команд ведуть боротьбу за медалі та місця в єврокубках, а друга шістка клубів — за збереження прописки у Прем’єр-лізі.

* * *

Стали відомі місця проведення поєдинків 1/2 фіналу розіграшу Кубка України з футболу сезону-2017/2018, а також час початку матчів. За вихід до фіналу Кубка України змагатимуться три прем’єр-лігові команди: донецький «Шахтар», київське «Динамо» та ФК «Маріуполь», а також друголіговий СК «Дніпро-1». Півфінальні поєдинки відбудуться 18 квітня. «Шахтар» гратиме з ФК «Маріуполь» у Харкові, СК «Дніпро-1» — з «Динамо» на стадіоні «Дніпро-Арена». Початок матчів — 19.00.

Теніс. Українська тенісистка Ангеліна Калініна стала чемпіонкою міжнародного турніру ITF в американському Джексоні. У фіналі 21-річна українка, посіяна під першим номером, виграла у представниці Італії Гаї Санезі — 6:0, 6:1. Це вже дев’яте чемпіонство Ангеліни на турнірах ITF і третє поточного сезону.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Зона — і з турками
Читати
Друзі наполовину
Читати
Катують по-старому
Читати
Винищують зелені легені
Читати
Менше хліба
Читати
Курс — на бройлерів
Читати
Якщо у школі незатишно
Читати
Щоб і пам’яті не було
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове