Архів
П’ятниця,
13 квітня 2018 року

№ 28 (19575)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Подяка

Багатіймо добрими справами

БАГАТО чудових, працьовитих, небайдужих людей живе поруч нас. Вони творять добро без показухи, бо такими народилися. Серед них Євген Жовтаній, котрий у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київщини з власної ініціативи збудував автобусну зупинку. Тепер є де сховатися в негоду. Щиро дякую йому від усіх односельців. А ще хочу замовити гарне слово про Віру Мусієнко. Жінка вирощує на своєму обійсті різноманітні квіти, які від ранньої весни й до пізньої осені милують око не тільки господині, а й усіх перехожих. Її клумби — справжня окраса нашого селища.

Віра ЦЮПА.

 

Мешканці села Прилиманське Овідіопольського району Одещини довго вагались, об’єднуватися з селищем Авангард чи ні. І лише коли минуло трохи часу й ми побачили переваги, зрозуміли, що прийняли правильне рішення. В селі нарешті за стільки років почалися зміни на краще. Голова Сергій Григорович Хрустовський завжди уважний до людей. Яке питання кого непокоїть — тут же вирішує. На день людей з інвалідністю (це вперше, скільки ми пам’ятаємо) кожному з них було виділено по 500 грн. А це немала допомога для придбання ліків. Також на сесії селищної ради ухвалено рішення щомісяця доплачувати людям із І групою інвалідності по 1200 грн до пенсії. А які свята (на Масляну, Маланку) нам організували! Скажу чесно, з таким керівництвом громади хочеться жити.

Любов ЄЛІНЕК.

 

Чимало років поспіль працюють листоношами у селі Трушки Білоцерківського району Київщини Надія Йосипівна Кубенко та Валентина Володимирівна Гайдук. Завжди привітні, допоможуть і конверт підписати, і бланк квитанції на оплату комунпослуг заповнити. Попросила якось купити пакети городніх культур — усе виконали. І пошту приносять вчасно, незважаючи на погодні умови. Взимку, бувало, тільки листоноші протопчуть стежинку до моєї хати. Тож я завжди з нетерпінням їх виглядаю і чекаю добрих новин. А через улюблену газету, яку вони, до речі, теж передплачують, хочу подякувати за їхню людяність і добросовісне виконання своїх службових обов’язків.

Тамара БРОВЧЕНКО.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове