Архів
П’ятниця,
6 квітня 2018 року

№ 27 (19574)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Час і про державу подумати

ПАНОВЕ чиновники, вже час вам перестати думати тільки про власні кишені. Ви вже накрали достатньо. Треба подумати про державу, подбати про її благо і добробут наступних поколінь. Своєю безгосподарністю тільки підігруєте ворогові. Російське телебачення зловтішається, що з такими керманичами Україна через декілька років припинить існування. Добре, що вам не страшно: маєте достатньо доларів і паспортів. А от ми, пересічні громадяни, знову ставати чиїмись рабами не хочемо. Тому й апелюємо до вашої свідомості, поки ще можна все виправити.

Віталій ШМАЛІЙ.

с. Бабайківка

Царичанського району

Дніпропетровської області.

 

Люди не мають грошей на лікування, не вистачає кваліфікованих лікарів, якісного обладнання для проведення діагностики. Для того, щоб зробити УЗД, потрібно записуватись у чергу, як мінімум, за тиждень, бо працює тільки один лікар, який виконує роботу за декількох спеціалістів. То що це за реформи такі?!

Не можуть також селяни зі своїми мінімальними статками купити за 6200-6400 грн тонну вугілля, за 7-8 тис. — машину дров. От і мерзнуть цілу зиму. Не покращила життя і нова пенсійна реформа. Щодо роботи, то її в нашому райцентрі катма. Купівельна спроможність громадян теж падає. Багато торговельних точок на місцевому базарі позакривались, бо виторгу нема, а за оренду, яку, до речі, збільшили, платити треба.

Ті, хто знищує власний народ, повинні постати перед судом і отримати найвищу міру покарання!

Олександр ГУЛЬКО.

смт Криве Озеро

Миколаївської області.

 

Не можу спокійно дивитися, як нищать державу і народ, майбутнє наших онуків і правнуків. Владу в Україні захопили злодії та вороги українського народу, які настільки знахабніли в своїй безкарності, що відверто топчуться по регламентах і Конституції. Хіба це припустимо? Є ще одна загальнонаціональна проблема, яка стосується збереження української державності, — земельне питання. Земля — це всенародний скарб, яким може користуватися кожен громадянин, але ніхто не має права одноосібно нею володіти, інакше рано чи пізно вона може опинитися в руках окремих спритників, які, зловживаючи своїм становищем, призведуть до соціального вибуху і руйнації держави. Маємо цьому безліч історичних підтверджень, а заразом і прикладів, як багато століть до нас було розумно впорядковано землекористування. Ось що треба наслідувати, а не наступати на граблі, які боляче б’ють того, хто не вчиться на чужих помилках.

Володимир БЛИЗНЮК.

Барвінківський район

Харківської області.

 

У селян закуповують молоко дешевше води, а на молочну продукцію накручують страшенні ціни. Пішов днями в магазин купити сметани до борщу — повернувся з порожніми руками. 150 грамів продукту коштує 23 грн 65 коп. Доведеться в цій бандитській державі їсти борщ із олією. Де наш ціновий комітет, який мав би наводити лад стосовно спекулянтів? Куди дивляться Порошенко із Гройсманом? Упевнений, вони «бідний» борщ не смакують.

Василь БУРЯК.

с. Степанівка

Вінницького району

Вінницької області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове