Архів
П’ятниця,
6 квітня 2018 року

№ 27 (19574)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Про тих, хто поруч

Любов Iллівна

Іван СЕРГІЄНКО.

с. Качанівка

Охтирського району

Сумської області.

ХОЧУ розповісти про Жінку з великої літери, жінку-трудівницю. Впевнений, що доброї слави заслуговує кожна людина, але Любу я вважаю особливою.

Із ранку до пізнього вечора вся вона у клопотах — таку вже має вдачу. Надто напередодні Світлого Воскресіння Христового, коли кожна дбайлива господиня старається і напекти, і на подвір’ї поприбирати. Знається добре жінка й на виноградарстві, до якого заохотив її брат Петро. Мешкає він на Запоріжжі, де має близько гектара землі, засадженої лозою. А ще Люба завзятий бджоляр. Вона постійно клопочеться біля вуликів, віддаючи комахам усю свою турботу. Якщо ж з’являється вільна хвилина, присвячує її ще одному улюбленому заняттю — рукоділлю.

Любов Іллівна багато пережила: двічі овдовіла, і на її чолі передчасно з’явилася паморозь сивини. Та хоч смутку в душі вистачає, завжди намагається зберігати оптимізм. Обожнює танцювати й співати. Особливе місце у її серці посідають українські пісні. Тож без Люби не відбувається жодне свято в нашому селі. Ось така у мене сусідка.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове