Архів
Вівторок,
27 березня 2018 року

№ 24 (19571)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я

Пост здоров’я

Cторінку підготував Микола ЮРЧИШИН.


Версія для друку          До списку статтей
  • Читач — газета

Унікальний сосновий пилок

«У нашому селі дехто збирає навесні пилок із сосни. Кажуть, він дуже корисний. Хотілося б знати про його лікувальні властивості».

Марія Короленко.

с. Парафіївка Ічнянського району Чернігівської області.

 

СОСНОВИЙ пилок — це природне джерело білків, жирів. Він містить велику кількість амінокислот, чудовий набір вітамінів — А, Е, С, групи В. Багатий і на мікроелементи — Са, Fе, Мg, Zn, Sе, Na, К.

Цей натуральний продукт є природним антиоксидантом (зменшує надмірну кількість вільних радикалів в організмі), знижує темпи старіння, подовжує активне довголіття.

Та й це ще не все. Завдяки вмісту рутину сосновий пилок зміцнює стінки судин, запобігає їхній ламкості, що є профілактикою різних крововиливів. Він відновлює кишкову мікрофлору, стимулює моторику кишківника, помічний у разі закрепів. Цей продукт природи підвищує рівень гемоглобіну в крові і сприяє у лікуванні анемії, також нормалізує рівень холестерину, наділений антисклеротичними властивостями.

Унікальний склад пилку активізує захисні сили організму, підвищує імунітет, допоможе вилікувати застуду, грип. Він ефективний у комплексному лікуванні запальних захворювань сечо-статевої системи, посилює потенцію в чоловіків, зменшує ознаки гіпертрофії передміхурової залози.

Сосновий пилок чинить загальнозміцнювальну дію, підвищує апетит, розумову й фізичну працездатність.

Приймати його ліпше в суміші з медом 1:1 по чайній ложці двічі на день (розсмоктати, запити водою) протягом місяця. Упродовж року можна робити 2-3 курси.

Любов САЛІЙ,

фітотерапевт.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове