Архів
П’ятниця,
2 березня 2018 року

№ 17 (19564)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Березень Наша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей

Читач — газета

«Окрім «Сільських вістей», передплачую й інші видання. Але останнім часом жодну із газет не одержую вчасно. З доставкою діється казна-що. Нерідко окремі номери доводиться добиватися з криком-миком. Прошу керівництво «Укрпошти» пояснити, чому зіпсувалася доставка преси».

Петро ОЛЕКСІЙЧУК.

с. Липляни

Малинського району

Житомирської області.

 

НА ЗАПИТАННЯ читача відповідає перший заступник генерального директора з операційних питань Олександр Семенович ПЕРЦОВСЬКИЙ:

— Відповідно до чинних розпорядчих документів ПАТ «Укрпошта», які розроблені на підставі вимог нормативів і нормативних строків пересилання поштових відправлень, затверджених наказом Міністерства інфраструктури України від 28.11.2013 №958, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28 січня 2014 року за №173/24950, режим роботи відділення поштового зв’язку та частота обслуговування на тиждень для кожного сільського населеного пункту встановлюється окремо залежно від кількості населення.

Разом із цим повідомляємо, що загальні строки доставки періодичних друкованих видань визначаються залежно від категорії населених пунктів та становлять (без урахування неробочих днів об’єктів поштового зв’язку, що забезпечують безпосередню доставку періодичних видань) від двох до шести днів.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове