Архів
П’ятниця,
2 березня 2018 року

№ 17 (19564)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Березень Наша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Довгих і щасливих літ

НЕЩОДАВНО Юзії Феліксівні Тарновській із cела Тернівка Бершадського району Вінниччини виповнилося 92 роки. Від щирого серця внуки, правнуки й праправнуки бажають іменинниці душевного спокою, відради, любові й поваги від людей, світлих сподівань та добрих очікувань від кожного нового дня. Бабусю, будьте завжди здорова, щаслива, весела та життєрадісна.

* * *

ВАРВАРА Степанівна Олексієнко із села Червоне, що в Немирівському районі Вінницької області, днями відсвяткувала 80-річчя. Вся велика дружна родина (семеро дітей, 11 онуків, 14 правнуків) вітає ювілярку з днем народження. Варвара Степанівна все життя пропрацювала в колгоспі, має урядові нагороди, зокрема, орден «Материнська слава» і звання Героя України. Бажаємо тобі, мамо, не знати бід, не відати ні смутку, ні печалі. Хай іще багато довгих літ твоя зоря життя на небі сяє!

* * *

ВІТАЄМО з 88-м днем народження нашу маму Поліну Григорівну Бондаренко, яка мешкає в селі Суходілля Казанківського району Миколаївської області. Понад 50 років свого життя вона віддала вихованню підростаючого покоління. Дуже любила свою роботу. Ми не раз чули, як мама розказувала нашому татові про радості й проблеми в школі. Була вимогливою і одночасно доброю вчителькою, організовувала різноманітні тематичні вечори, концерти, ставила з учнями п’єси. Вона й досі гарно співає, залюбки приймає своїх колишніх випускників. Щиро бажаємо нашій матусі, бабусі та прабабусі міцного здоров’я, щастя та гарного настрою.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове