Архів
П’ятниця,
2 лютого 2018 року

№ 9 (19556)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Лютий Наша пошта
  • За рубежем
Урядова законодавча ініціатива

МОЛДОВА. Уряд схвалив внесення в конституцію пункту про євроінтеграцію.

Докладніше...
Зводять власний термінал

НІМЕЧЧИНА почала будувати власний термінал зрідженого газу для зменшення залежності від російського блакитного палива.

Докладніше...
Імміграційний компроміс

США. Дональд Трамп представив конгресу новий імміграційний план США.

Докладніше...
Справжня боротьба з корупцією

САУДІВСЬКА АРАВІЯ. Генпрокуратура продемонструвала колегам у всьому світі, як треба боротися з нечистими на руку чиновниками.

Докладніше...
Реальна загроза

В ІТАЛІЮ на човнах таємно прибули півсотні бойовиків «ІДІЛ».

Докладніше...
Неділя — не для шопінгу

У ПОЛЬЩІ обмежили торгівлю по неділях.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Золотий почин львів’ян

Микола МОТОРНИЙ.

Гірськолижний спорт. На трасах Буковеля відбувся чемпіонат України з гірськолижного спорту, де найбільше золотих нагород здобули представники Львівського державного університету фізичної культури. Зокрема, золотим дублем відзначився студент другого курсу факультету спорту Михайло Карпушин. Йому не було рівних як у спеціальному слаломі, так і в слаломі-гіганті. В обох дисциплінах Михайло показав найкращий час проходження дистанції.

«Золотий» почин Михайла підтримала магістрантка факультету спорту ЛДУФК Ольга Книш, яка була найкращою у слаломі-гіганті. Тепер на підопічну тренера Юлії Шепіленко чекає виступ на головному змаганні чотириріччя — ХХІІІ зимових Олімпійських іграх-2018, які пройдуть із 9-го по 25-те лютого у Південній Кореї. На олімпійських гірськолижних трасах Пхьончхана-2018 Ольга Книш змагатиметься у трьох дисциплінах — спеціальному слаломі, слаломі-гіганті та супергіганті.

Бокс. Боксер напівсередньої ваги Іван Голуб (Донецька область) достроково переміг колумбійця Фіделя Монтерросо Муньоса. Поєдинок пройшов за повної переваги українця, який у другому раунді двічі посилав у нокдаун колумбійця, а після ще одного нокдауну в третьому раунді тренерський штаб Муньоса призупинив побиття свого підопічного.

Фехтування. Український шпажист Богдан Нікішин виграв срібну медаль на етапі Кубка світу в німецькому Хайденхаймі. В 1/4 фіналу Нікішин переміг італійця Марко Фікера (3:1), у півфіналі був сильнішим за італійця Габріеля Чіміно (15:8). У фінальному поєдинку Богдан програв японцеві Казуясу Мінобу (13:15).

Дзюдо. У місті Бахмут відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат до 18 років і молодших вікових категорій. У манежі стадіону «Металург» зібралися 350 спортсменів із 10 міст і шести районів Донецької та Луганської областей. Юні спортсмени змагалися на трьох татамі.

Командні місця серед юнаків і дівчат до 18 років (2001-2003 рр. н.) розподілилися таким чином: перше — Бахмут, друге — Нікольський район, третє — Маріуполь. Серед дзюдоїстів до 14 років (2004-2005 рр. н.) найкращими стали представники Маріуполя, другими — Лиману, третіми — Слов’янська. Змагання серед наймолодших спортсменів (до 12 років, 2006-2007 рр. н.) виграла команда Мирнограда, друге місце посів колектив із Лиману, третє — з Маріуполя.

«Олімпійське лелеченя». У Кропивницькому відбувся черговий етап змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Олімпійське лелеченя». До програми заходу увійшли: представлення, під час якого учасники репрезентували емблему, назву, девіз команди, виконавську та акробатичну майстерність її членів, комбінована естафета, змагання «полювання на качок» та олімпійська вікторина. Переможцем міського етапу змагань «Олімпійське лелеченя» стала команда ЗОШ-2. За свою наполегливість і прагнення до перемоги всі команди-учасниці нагороджені дипломами та призами з олімпійською символікою.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Найшла коса на камінь
Читати
Заборгували
Читати
Суспільство криміналізується
Читати
Кому безвіз потрібен
Читати
Проїзд здорожчає
Читати
Звільнили «дзюдоїста»
Читати
Хто у світі голодує
Читати
Заробітчанський призов
Читати
Ставка на курей
Читати
Лікуватись по-новому
Читати
Штрафи не допомогли
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове