Архів
П’ятниця,
26 січня 2018 року

№ 7 (19554)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Роздум

Коли ж зведемося на ноги?

Казимир БРАМСЬКИЙ.

м. Київ.

СПОСТЕРІГАЮЧИ за життям українців, доходиш сумного висновку: купка бізнесменів та олігархів, дорвавшись до влади, з року в рік збільшує свої статки, а простий народ бідує. Маємо повний занепад народного господарства і як результат — відсутність робочих місць, мізерні зарплати і пенсії, постійне зростання цін на харчі та послуги.

А тим часом преса подає інформацію про статки найбагатших українців, зарплати посадовців, що перевищують 100 тис. грн. На їхньому тлі мінімальна пенсія та зарплата пересічного українця — краплинка в морі. Влада не турбується про державу, її народ, а тільки про свої статки.

До цього державного неподобства можна додати ще й створення спритними ділками різних товариств із обмеженою відповідальністю (а фактично без усякої відповідальності) для реалізації маловживаних товарів за завищеними цінами з обіцянкою виплати покупцям тисячних призів. І що цікаво: ці товариства і служби не вказують своєї адреси, а називають лише номер поштового відділення, яке їх обслуговує, і телефон оператора, який теж не називає їхньої адреси, не дає телефону їхнього керівника, а тільки прий­має замовлення на товари, що надсилаються на адресу замовника поштою. Про обіцяні призи й мови нема. Коли я звернувся до Кабінету міністрів України із запитанням, навіщо функціонують такі товариства і кому вони підпорядковані, то отримав відповідь, що це питання підлягає вивченню. Можна лише здогадуватись, що згадані товариства підгодовують тих же службовців.

Цей приклад іще раз підтверджує, що влада в Україні не відповідає конституційним вимогам і її треба негайно міняти. А ми під час виборів президента і депутатів до Верховної Ради маємо бути особливо уважні й відповідальні та не голосувати за олігархів. Бо Україна стане на ноги тільки за порядної, сумлінної влади.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове