Архів
П’ятниця,
5 січня 2018 року

№ 1 (19548)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Січень Добрий господарНаша поштаПост здоров’я
  • За рубежем
Перезавантаження повноважень

БОЛГАРІЯ вперше після вступу в ЄС розпочала шестимісячне головування у Раді Європи.

Докладніше...
Газ, наркотики та обурення молоді

В ІРАНІ спалахнули масштабні антиурядові протести.

Докладніше...
Підраховують збитки

ІСПАНІЯ. Економічне зростання в Каталонії сповільнилося.

Докладніше...
За життя себе увіковічить

ІЗРАЇЛЬ. В Єрусалимі біля Стіни плачу з’явиться станція імені… Дональда Трампа.

Докладніше...
Податки вже не екзотика

САУДІВСЬКА АРАВІЯ та ОАЕ уперше запровадили ПДВ.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Призи від Діда Мороза

Микола МОТОРНИЙ.

У НОК України. За підсумками спортивного грудня Національний олімпійський комітет визнав представницю тхеквондо, 23-річну Ірину Ромолданову (студентку Національного університету фізичного виховання і спорту, м. Київ), найкращою спортсменкою місяця в Україні. Її особистого наставника, старшого тренера жіночої збірної України з тхеквондо Олега Нама названо найкращим тренером грудня.

У грудні найвищим за рангом змагань в олімпійських номерах програми став чемпіонат Європи з тхеквондо, що проводиться раз на два роки. З болгарської Софії наші спортсмени Ірина Ромолданова та Михайло Шелест привезли бронзові медалі в олімпійських вагових категоріях 49 та 80 кг відповідно.

Нині срібна призерка І юнацьких Олімпійських ігор, срібна медалістка чемпіонату світу Ірина Ромолданова посідає 10-ту сходинку світового рейтингу в олімпійській ваговій категорії до 49 кг та третю — у світовому рейтингу в категорії до 46 кг.

Слід наголосити, що вперше за багаторічну історію відзначення найкращих спортсменів місяця в Україні це високе визнання Національного олімпійського комітету отримала представниця тхеквондо.

Спортивне орієнтування. Напередодні Нового року відбулася відкрита першість Чернівців зі спортивного орієнтування на призи Діда Мороза та Снігуроньки. У змаганнях взяли участь 92 спортсмени з обласного центру, Сторожинецького та Заставнівського районів.

В елітній групі перемогу святкували Іван Андрусяк (Заставнівський район) і Ганна Марченко (СК «Атлет-М», м. Чернівці). Серед наймолодших учасників найкращими стали Вікторія Бурдяк (СК «Буковина») і Данило Городинський (СК «Оріон»).

В інших вікових групах відзначились: Андрій Андрусяк (ДЮСШ «Авангард»), Карина Радик (ДЮСШ №4), Володимир Ленюк (м. Чернівці), Вадим Прокопчук (СК «Буковина»).

Шашки. 29 шкільних команд (116 учасників) демонстрували свою майстерність у районних змаганнях із шашок на першість міста Маріуполь. До складу команд входили по три юнаки та одній дівчині. Переможцями районних змагань стали команди Морського ліцею (Приморський район), СШ №47 (Кальміуський район), Технічного ліцею (Центральний район), ЗОШ №10 (Лівобережний район). Чемпіоном Маріуполя стала команда Технічного ліцею, друге місце посіли шашкісти ЗОШ-10, третіми фінішували представники СШ-47.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Ще боїв вистачить
Читати
Криза інституту сім’ї
Читати
На яку зарплату можна жити
Читати
Бідних не видно
Читати
Здали «пальчики»
Читати
Вірусна резервація
Читати
Здорожчає преса?
Читати
Не натиснеш — не заворушаться
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове