Архів
П’ятниця,
5 січня 2018 року

№ 1 (19548)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Січень Добрий господарНаша поштаПост здоров’я
  • За рубежем
Перезавантаження повноважень

БОЛГАРІЯ вперше після вступу в ЄС розпочала шестимісячне головування у Раді Європи.

Докладніше...
Газ, наркотики та обурення молоді

В ІРАНІ спалахнули масштабні антиурядові протести.

Докладніше...
Підраховують збитки

ІСПАНІЯ. Економічне зростання в Каталонії сповільнилося.

Докладніше...
За життя себе увіковічить

ІЗРАЇЛЬ. В Єрусалимі біля Стіни плачу з’явиться станція імені… Дональда Трампа.

Докладніше...
Податки вже не екзотика

САУДІВСЬКА АРАВІЯ та ОАЕ уперше запровадили ПДВ.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Слово до читачів

Разом до перемоги

Сільськовістяни.

ДОБРИДЕНЬ вам у хату, добрі люди!

Ви тримаєте в руках перший у цьому році номер «Сільських вістей». Газети, яка не об’єднує, як у минулому столітті, пролетарів усього світу, а має конкретне завдання — захищати інтереси селян України. Йдеться, зрозуміло, про інтереси не лише матеріальні, а й, що не менш важливо, моральні.

І що б хто не говорив, а вітчизняному селянству було б важко без свого друкованого видання, на сторінках якого ви маєте можливість на всю країну поділитися своєю радістю, відверто розповісти про власні біди і проблеми, звернутися до давніх друзів у надії відшукати їх…

Із огляду на це українськомовні «Сільські вісті» є унікальним, справді народним виданням не тільки у нашій країні, а й у світі. Саме ця винятковість, а заодно і ваша читацька прихильність і цього разу спростували думку авторитетних оракулів, які спеціалізуються на проблемах засобів масової комунікації, про те, що друковані видання відходять у минуле. Певною мірою це справді відбувається — старі добрі газети поступаються інтернет-виданням та електронним версіям друкованих видань. Однак чаша сія оминає нашу «Сільськовістяночку», свідчення цього — нинішній наклад видання. В цій природній живучості — наша спільна із вами заслуга, що ґрунтується на взаємодовірі. Так було, є і, певні, буде.

«Сільські вісті», зберігаючи найкращі редакційні традиції, які заповіли сьогоднішньому поколінню газетярів попередники, передовсім Герой України Іван Васильович Сподаренко, прагнуть не відступати від високих журналістських стандартів, хоча робити це у наш час не так просто.

Головним орієнтиром для нас залишаєтеся ви, наші віддані читачі, котрі не втрачають віри у те, що Добро переможе Зло і на Україну не тикатимуть принизливо пальцями ні кремлівські карлики, ні свої ж козачки при владі, ні закордонні нашіптувачі.

Ми і надалі спільно з вами боротимемося із ще одними серйозними викликами сучасності — псевдопатріотизмом, розбратом між людьми, дезінформацією, імперіалістичною пропагандою, «жовтими качками» (побрехеньками), недостовірними повідомленнями.

До відродження і оновлення України, до перемоги — разом.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Ще боїв вистачить
Читати
Криза інституту сім’ї
Читати
На яку зарплату можна жити
Читати
Бідних не видно
Читати
Здали «пальчики»
Читати
Вірусна резервація
Читати
Здорожчає преса?
Читати
Не натиснеш — не заворушаться
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове