Архів
П’ятниця,
29 грудня 2017 року

№ 102 (19547)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша пошта
  Версія для друку          На головну
  • Хочете — вірте, хочете — ні

Зустрічаймо кудлатого

Ліна ПАСЬКО.

Хороший, сприятливий, дієвий та успішний. Таким обіцяє бути прийдешній рік, за китайським гороскопом — Жовтого Земляного Собаки. Протягом 2018-го астрологи рекомендують зробити важливі дорогі покупки, замислитись про створення сім’ї. Наступний рік обіцяє принести в усі сфери суспільного і людського стабільність та спокій.

ОДНАК мало знати прогнози, потрібно ще й правильно підготуватися до зустрічі нового символу року. І щоб уже у перші дні відчути на собі позитивний уплив чотирилапого «кудланя», будьте цілком готові до його зустрічі.

Собака — привітна, товариська тварина. А тому 2018-й важливо зустріти не на самоті, а у веселій компанії, з дорогими та близькими людьми — рідними, друзями, знайомими, сусідами. За це майбутній господар року подарує вам свою прихильність.

А ще не забувайте, що собака — істота грайлива. Тому навряд чи задовольниться переглядом різноманітних шоу по телевізору. Спробуйте новорічну ніч зробити цікавою та веселою. Не полінуйтесь і вигадайте конкурси, розваги, заплануйте прогулянку на свіжому повітрі.

Якщо прагнете зав’язати по-справжньому дружні стосунки з Жовтим Собакою, саме час до дрібниць продумати своє вбрання у новорічну ніч. Власне, назва року говорить сама за себе. В одязі має переважати жовтий колір — позитивний, теплий, радісний. Аксесуари варто підібрати відповідних відтінків — пісочного, оливкового, золотистого, коричневого, кавового. До речі, ці кольори чудово гармоніюють між собою.

Те саме стосується прикрас — вони мають бути витонченими і стриманими. У Собаки зовсім інший смак, ніж у господаря цього року — Півня, тож уникайте строкатості та яскравих кольорів.

До смаку господареві року має також припасти новорічне меню. Щодо їжі ці тварини невибагливі, однак наїдки мають бути смачними і серед них — чимало м’ясних. Собака віддає перевагу простим стравам, тому оцінить котлети, відбивні, м’ясо по-французьки, м’ясо на кістці. Перелік смаколиків великий — вибирайте на власний розсуд та кулінарні здібності. На новорічному столі мають бути також різні салати, серед яких традиційний олів’є, а ще не забудьте про свіжі овочі, зелень, натуральні соки.

Створіть святкову атмосферу у своїй оселі. Натуральну або штучну ялинку чи сосну прикрасьте новорічними кульками теплих тонів. Дуже доречні іграшки з тканини та дерева, виготовлені власноруч, а також фігурки собачок.

І не забудьте заздалегідь продумати, яке бажання загадаєте, коли стрілки годинника перетнуть цифру «12». Важливо робити це з вірою в те, що воно здійсниться. Якщо ж маєте не одне бажання, а кілька, — запишіть їх на папері та сховайте під ялинкою до Старого Нового року. От побачите — більшість із них обов’язково збудуться!

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Коли чекати грошей
Читати
Чим нас калічать
Читати
Пообіцяли зростання
Читати
І поїсти, і попити
Читати
«Шкуру» знову оцінили
Читати
Готуйте гаманці
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове