Архів
П’ятниця,
29 грудня 2017 року

№ 102 (19547)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Весела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Чим душа багата

Рукотворне свято

Олена ЧЕРНЯВСЬКА.

П’ятихатський район

Дніпропетровської області.

ЯКБИ не та обставина, що молода жінка залишилась без роботи, то, напевне, захоплення, яким вона нині займається, й не було б. Креативна, сучасна, вона не збиралася сидіти без діла, пораючись виключно по господарству. Вікторія Барахта з П’ятихаток Дніпропетровської області відразу почала шукати, чим себе зайняти. Ідею підказав Інтернет. Оскільки наближалося свято Нового року, вирішила зробити ялинку, але не звичайну, а зшиту з тканини і посаджену на паличці в горщик. Вийшов новорічний топіарій. Затим пошила м’яку іграшку для донечки і декоративну подушку. Причому робила все це не на машині, а вручну. І так акуратно, що ніколи й не подумаєш, що створено руками.

Усе це заспокоювало, дарувало радість очам і душі не тільки власним, адже жінка обдаровувала своїми рукотворними виробами кумів і друзів, родичів і просто хороших знайомих. А кому ж не хочеться отримати у подарунок щось незвичне?

У Вікторії немає двох абсолютно однакових робіт. Вони обов’язково різняться деталями, формами, кольорами. А перед новорічними святами рукодільниці особливо хочеться мати різні вироби, що успішно замінять традиційну ялинку. Крім того, висаджені в горщики, вони займають мало місця, тож ними можна прикрасити кожну оселю.

Районна бібліотека, з якою Вікторія дружить уже багато років, запропонувала їй виставити тут свої роботи. Тож подивитися на створену талановитими руками красу й налаштуватися на святковий настрій можуть усі її відвідувачі. Свято наближається!

На фото автора: Вікторія Барахта біля власних новорічних виробів.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове