Архів
П’ятниця,
22 грудня 2017 року

№ 100 (19545)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  • За рубежем
Країна-окупант

ООН. Генеральна Асамблея визнала Росію країною — окупантом Криму.

Докладніше...
З прицілом на майбутнє

США. Конгрес ухвалив податкову реформу Дональда Трампа.

Докладніше...
Захищають інформпростір

ПОЛЬЩА. У Варшаві відбувся щорічний двосторонній саміт «Велика Британія — Польща».

Докладніше...
Під гаслом боротьби з «ІДІЛ»

СИРІЯ. По провінції Ідліб завдано нового масованого авіаудару.

Докладніше...
За гідну старість

БЕЛЬГІЯ. У Брюсселі відбувся масовий мітинг проти пенсійної реформи.

Докладніше...
Освистали прем’єра

ІСПАНІЯ. Населення каталонського міста Фігерас освистало голову іспанського уряду.

Докладніше...
І цей туди ж

УГАНДА. Парламент проголосував за зняття обмежень на вік президента держави.

Докладніше...
Землетрус за землетрусом

ІРАН. На півночі країни зафіксовані нові підземні поштовхи магнітудою 5,9.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

«Динамо» називає найкращих

Микола МОТОРНИЙ.

Лауреати року. Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» визначило десяток найкращих спортсменів за підсумками головних змагань року. До зіркового десятка увійшли: чемпіонка Європи, володар Кубка світу з маунтенбайка Яна Беломоіна, бронзовий призер чемпіонату Європи з велоспорту на треку Андрій Винокуров, срібна та чотириразова призерка чемпіонату світу із синхронного плавання Ганна Волошина, триразова срібна призерка чемпіонату Європи, триразова чемпіонка Європи серед молоді з важкої атлетики Анастасія Лисенко, срібний призер чемпіонату світу, бронзовий призер чемпіонату Європи, срібний призер ХХІХ літньої Всесвітньої універсіади зі спортивної гімнастики Ігор Радівілов, срібний призер чемпіонату світу, чемпіон Європи, чемпіон та дворазовий срібний призер ХХІХ літньої Всесвітньої універсіади з плавання Михайло Романчук, срібна призерка чемпіонату світу, бронзова призерка чемпіонату Європи з вільної боротьби Юлія Ткач-Остапчук, чемпіонка світу з фехтування Ольга Харлан, чемпіон світу та Європи, чемпіон Європи серед молоді з боксу Олександр Хижняк, срібна та дворазова бронзова призерка чемпіонату світу із синхронного плавання Єлизавета Яхно.

Шахи. Українські гросмейстери Анна Музичук та Антон Коробов стали срібними призерами Всесвітніх інтелектуальних ігор, які завершилися в Китаї. У турнірі з баскських шахів Коробов набрав 6,5 очка з 10 можливих, поступившись першим місцем росіянину Олександру Грищуку лише за результатом особистих зустрічей.

У жінок перемогла китаянка Чжао Сюе, в активі якої 7,5 очка з 10. Друге місце в Анни Музичук (6,5). Крім того, Анна і Марія Музичук стали призерами Інтеліади-2017 у рапіді, завоювавши срібну та бронзову медалі відповідно.

Всього у Всесвітніх інтелектуальних іграх, загальний призовий фонд яких становив 900 тисяч євро, взяли участь понад 130 спортсменів, які змагалися з шахів, шашок, го, сянці (китайські шахи) і бриджі.

Бокс. У Броварах, що неподалік Києва, відбувся вечір боксу. На ринг вийшло троє українських боксерів, і всі здобули переконливі перемоги. Так, Денис Беринчик у шостому раунді технічним нокаутом здолав філіппінця Аллана Валлеспіна в поєдинку за титул WBO Orientaв легкій вазі. Олег Малиновський захистив свій титул чемпіона Європи WBO в напівлегкій вазі. У першому раунді він нокаутував Девида Берну з Угорщини. Крім того, Максим Бурсак виграв у Сосо Абуладзе одноголосним рішенням суддів.

Олімпійське лелеченя. У Косівському районі (Івано-Франківська область) відбувся другий етап, в якому брали участь 10 команд. Учасники спортивного заходу змагалися з чотирьох видів програми: художньо-мистецький конкурс «Презентація команди», вікторина «Знавець олімпійського спорту», рухлива гра та спортивна естафета. Юні спортсмени продемонстрували неабиякі здібності, наполегливість та жагу до перемоги. Головний приз здобула команда «Гуцулики» Яблунівської середньої школи, яка була найкращою з усіх видів програми.

До речі, яблунівські школярі вже вп’яте беруть участь у Всеукраїнському спортивно-масовому заході «Олімпійське лелеченя», виборовши перед цим перемогу на районному змаганні. Цього року вони завоювали третє загальнокомандне місце у Всеукраїнському фіналі, що відбувся восени у МДЦ «Артек» у Пущі-Водиці поблизу Києва.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
I поб’ють, і полікують
Читати
Не доплатили
Читати
Демографічна криза
Читати
Посадили нацзлочинців
Читати
Коломойський в опалі...
Читати
...I «легітимний» теж
Читати
Безвіз поки не скасують
Читати
Ще один міжнародний
Читати
Суд диктаторства не бачить
Читати
Допомога героям
Читати
Солодке життя з нового року
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове