Архів
П’ятниця,
22 грудня 2017 року

№ 100 (19545)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Спогад

Ювілейний рік

Микола СТОРЧАК.

м. Каховка

Херсонської області.

1967 РОКУ після закінчення школи я став учнем другого курсу агровідділення Скадовського радгоспу-технікуму. Саме тоді відкрив для себе і газету «Сільські вісті», яку передплачую донині. Тож під кінець 2017-го святкую дві події: 50-річчя вступу до технікуму і знайомство з «Сільськовістяночкою».

...Пригадую найкращі дні свого студентського життя. Заняття, спортивні змагання, вечори поезії, зустрічі з цікавими людьми. На одному з таких вечорів я читав свої вірші. Після виступу до мене підійшли Лідія Гук та гість із Києва В’ячеслав Чорновіл. Порадили більше писати про Україну, людей рідного краю. Ту розмову свято бережу в пам’яті й продовжую писати вірші.

Попри те що вже давно на пенсії, продовжую займатись і виробництвом, і наукою. Не пориваю контактів із технікумом, який дав мені, звичайному сільському хлопчині, путівку в життя. Частенько туди навідуюсь, дарую бібліотеці свої нові наукові праці та поетичні збірки.

Щиро вітаю свою групу №405 (класний керівник М. С. Сабадаш) із ювілеєм! Викладачів, на жаль, уже немає серед нас, але я вдячний їм за науку й виховання.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове