Архів
П’ятниця,
22 грудня 2017 року

№ 100 (19545)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Не можу мовчати

Чим ми завинили?

Валентина СУСЬКА.

с. Іркліїв

Чорнобаївського району

Черкаської області.

Я З тих жінок, які ще мали право на достроковий вихід на пенсію за віком у 55 років. При нарахуванні її розмір зменшили на піввідсотка за кожний місяць дострокового виходу, тобто я недоодержую 20,5 відсотка. Пане Прем’єре, ви порушили питання про несправедливість нарахування пенсій. Запевнили, що цією реформою зупините зменшення розміру пенсій за віком. І міністр соціальної політики України акцентував увагу на нововведенні: жінкам, які достроково вийшли на пенсію в 55 років із 2011-го по 2015-й, пенсію більше не зменшуватимуть, а нараховуватимуть у повному обсязі.

Ми такі надії покладали на цю реформу, а що отримали насправді? Людей, у яких трудовий стаж понад 30 років, карають уже вдруге за надане їм право вийти на пенсію. Чим же ми завинили? Адже на широкий загал вами було заявлено, що пенсію справедливо перерахують для всіх за однією формулою. Сподівалась, що й мені повернуть моє, чесно зароблене, що одержуватиму нарешті свою стовідсоткову пенсію.

Від імені жінок, які вийшли на пенсію достроково в 55, прошу вас переглянути формулювання, що пенсія у повному розмірі виплачуватиметься тільки після досягнення віку, який перевищить пенсійний на кількість місяців дострокового виходу на пенсію.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове