Архів
П’ятниця,
15 грудня 2017 року

№ 98 (19543)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  • За рубежем
Жодних поступок хабарникам

РУМУНІЯ. У Бухаресті тиждень не вщухають протести проти «амністії корупціонерам».

Докладніше...
Мовне перезавантаження

МОЛДОВА. Румунська мова може стати офіційною у країні.

Докладніше...
Розлучення триває

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Парламент залишив за собою право визначитися щодо Brexit.

Докладніше...
Терористи в облозі

СИРІЯ. У Дамаску запобігли теракту.

Докладніше...
Сформовано уряд

ПОЛЬЩА. Новий прем’єр-міністр Матеуш Моравецький сформував склад уряду країни.

Докладніше...
Знову наростає напруженість

ІЗРАЇЛЬ. Військово-повітряні сили атакували три об’єкти ХАМАС у секторі Газа.  

Докладніше...
Дбають про національну оборону

США уперше за сім років збільшують чисельність армії.

Докладніше...
Транзит газу призупинено

В ІТАЛІЇ припинено транзит російського газу й уведено надзвичайний стан.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Грація, сила і швидкість

Микола МОТОРНИЙ.

Художня гімнастика. 15-річна вихованка львівської ДЮСШ «Галеон» Христина Погранична (на фото) виграла дві золоті медалі на міжнародному турнірі «DuGym Cup-2017» з художньої гімнастики в Дубаї. Вона стала найкращою в багатоборстві, у вправі з м’ячем, булавами та стрічкою. Крім того, українка завоювала «бронзу» з обручем, а після виступів зі всіма видами предметів була удостоєна звання «Міс Технічність». Конкурентками в її категорії були спортсменки з Росії, Вірменії та Узбекистану. Впродовж року Христина стала абсолютною переможницею міжнародних турнірів «Happy Cup Ghent-2017» та «AGN Cup-2017» з художньої гімнастики в Португалії.

Бокс. Українські боксери здобули три нагороди на міжнародному турнірі «Moldovan Belt Iasi 2017», який відбувся в Молдові. Золоту медаль виграв Олексій Козелок (вага до 56 кг), «срібло» — Павло Кореленко (вага до 60 кг), «бронзу» — Іван Данченко (вага до 81 кг).

Бойове джіу-джитсу. В Ужгороді тривав чемпіонат Європи з комбат дзю-дзюцу (бойове джіу-джитсу — прикладне комплексне бойове мистецтво і міжнародне спортивне єдиноборство). За нагороди змагалося понад сто спортсменів з Азербайджану, Туреччини, Австрії, Німеччини, Угорщини, Словаччини та України. Чемпіонами Європи стали українці. Другі — представники Азербайджану. На третьому місці спортсмени Туреччини.

Силовий екстрим. У Запоріжжі фінішував командний чемпіонат світу із силового екстриму (вага до 105 кг). За звання чемпіонів світу боролись п’ять команд із Грузії, Канади, України, Чехії та Норвегії. Збірна України здобула золоті медалі світової першості. «Срібло» — у спортсменів Норвегії. Треті — представники Чехії.

Спартакіада. У приміщенні Міністерства молоді і спорту України відбулося нагородження переможців 20-ї Спартакіади працівників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в загальнокомандному заліку. Нагадаємо, що в групі «А», де змагалися представники силових відомств, загальнокомандна перемога дісталась спортсменам Служби безпеки України. У групі «В» головний приз виграла команда Міністерства фінансів України, а у групі «С» — команда Державної аудиторської служби.

Велоспорт. Українські спорт-смени здобули сім медалей на чилійському етапі Кубка світу з велоспорту (трек) у Сантьяго. Дві золоті та бронзову медалі до активу збірної завоювала Любов Басова. Вона була найшвидша в індивідуальному спринті та разом із Оленою Старіковою перемогла в командному спринті. Крім того, Басова увійшла до трійки найкращих в кейріні.

Успішним став етап і для Андрія Винокурова. Наш співвітчизник фінішував другим у кейріні і третім — у спринті. Дві бронзові нагороди мають українці і в омніумі. Їх здобули Тетяна Клімченко та Роман Гладиш.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Гуляє зброя по країні
Читати
Відновили ліцензію
Читати
Втрати взимку рахують
Читати
Ех, раз, і ще раз...
Читати
Кір наступає
Читати
Напідпитку за кермом
Читати
У державній власності
Читати
Наживаються на біді
Читати
Нові ціни на поштові послуги
Читати
Керуватимуть іноземці
Читати
Не підтримують годувальників
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове