Архів
П’ятниця,
15 грудня 2017 року

№ 98 (19543)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Не грайте на руку агресорові

УКРАЇНА — не демократична, а олігархічно-корупційна держава зі скоробагатьками-мільйонерами і бідняками. За Конституцією земля й корисні копалини належать народу, а насправді ми скоро не матимемо змоги ні в лісі гриби збирати, ні в сільському озері скупатися. Товстосуми все скупили і приватизували. Поначіплювали відеокамер, виставили охорону. Ховаються за високими парканами. Зате як вийдуть на трибуну, то тільки й чути: «Народ обдирають!». А хто ж це робить, як не ви? Всі ви один одного варт. Не можете між собою дійти згоди. Невже не розумієте, що своїми чварами граєте на руку агресорові, озлоблюєте проти себе західних партнерів і знищуєте Україну та її народ?

Олексій КСЬОНДЗ.

м. Миргород

Полтавської області.

 

Голова Верховної Ради України весь час наполегливо запрошує, вимагає, вмовляє, благає депутатів заходити до зали засідання, займати робочі місця, аби зареєструвати 226 «за» із 450 можливих, нагадуючи при цьому, що кожен голос має вагоме значення. Створюється враження, ніби народні обранці не зацікавлені в ухвалі законодавчих актів. Але ж закони очікує народ України, який обрав депутатів до найвищого законодавчого органу для серйозної праці, а не розваг. Зрештою, якщо здебільшого реєструється 240-260 обранців, то яка потреба оплачувати роботу аж 450?

Василь ЖИЛЮК.

с. Межиріч

Острозького району

Рівненської області.

 

Страшно читати про рейдерські захоплення земель, грабунок пенсіонерів і про виживання українців. Про корупцію великого масштабу, незаконне збагачення знають усі, але борються сумнівними й неефективними методами. Де хоч в одній європейській країні так заможно живуть депутати, прокурори, судді? Народ утратив будь-яку довіру до влади, молодь, зневірившись, виїздить за кордон. Порошенко і Гройсман говорять про покращання, хвалять держ­бюджет-2018, втім, від отих їхніх обіцянок людям не стало жити краще.

Любов БУТУРЛИМ.

м. Ічня

Чернігівської області.

 

Про газове опалення довелося забути. Добре, що хоч грубку не викинули. Якби ж іще дрова були трохи дешевші. У нас машина дров коштує п’ять тисяч гривень, а тонна вугілля — чотири. Не дуже нагрієшся, якщо врахувати, що більшості моїм сусідам, колишнім колгоспникам, додали до пенсії переважно по 40-60 грн. А декому взагалі нічого. Тож самі розумієте, як зимуватимемо і яка температура в наших хатах. Залишається тільки «подякувати» керівникам за ціни, пенсії і оголошений курс виживання.

Анастасія ЧЕРНУШЕНКО.

с. Велика Шапківка

Куп’янського району

Харківської області.

 

Люди вже втомилися чекати. Де обіцяна боротьба з корупцією? Понастворювали різних установ, а результату — жодного. Одне базікання і показушне «затримали — відпустили».

Микола ДЕМ’ЯНЕНКО.

м. Бердянськ

Запорізької області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове