Архів
П’ятниця,
15 грудня 2017 року

№ 98 (19543)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Мої літа — моє багатство

ІЗ 92-річчям дорогого батька, дідуся й прадідуся Андрія Гнатовича Рокитного, мешканця села Турбаї Глобинського району Полтавщини, щиро вітає вся його родина. Для двох доньок і сина, шістьох онуків і п’ятьох правнуків він є взірцем і мудрим порадником. Тож у цей святковий день рідні бажають Андрієві Гнатовичу доброго здоров’я, миру, злагоди, благополуччя й додають такі віршовані рядки: «Осипаються дні пелюстками, непомітно спливли вже роки. Не сумуйте, дідусю, гордіться літами, бо немарно прожиті вони».

* * *

Андрія Івановича Рокитянського із села Хустянка Буринського району Сумщини родичі вітають із піввіковим ювілеєм. «Він великий трудівник, — читаємо у листі. — Переживає за кожну сотку землі. Не полишає поля, поки не зберуть урожай. Щиро вболіває за долю села, в якому народився й виріс, і нині докладає багато зусиль для його розвитку. Тож хай йому здоровиться, а нива буде щедра на врожай».

* * *

15 грудня жителі села Копили Полтавського району Полтавської області Антоніна Андріївна та Руслан Володимирович Ваці святкують день народження. Антоніна Андріївна — майстриня куховарства й гостинності, Руслан Володимирович має золоті руки: за що не візьметься — все відремонтує. У цей день рідні бажають іменинникам міцного здоров’я й дякують за їхню любов, турботу, доброту та людяність.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове