Архів
П’ятниця,
17 листопада 2017 року

№ 90 (19535)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Хай кожен день ясніє небом чистим

НЕЩОДАВНО виповнилося 90 жительці села Микільське Полтавського району Полтавської області Катерині Петрівні Ваць. Нелегке життя було у ювілярки, чимало довелось зазнати. Але доля винагородила Катерину Петрівну хорошими дітьми, онуками та правнуками. Усі вони зичать дорогій матусі, бабусі й прабабусі міцного здоров’я, терпіння, миру, побільше радісних і приємних днів. А пісня, з якою вона йде по життю, нехай лунає до ста і більше літ.

* * *

Зінаїду Сазонівну Карпенко із села Лука Таращанського району Київщини вітають із 80-річчям діти та онуки: «Вже сивий туман покриває волосся, вже діти дорослі й онуки ростуть. А серце таке ж молодеє і досі, і руки спочинку ніяк не знайдуть. Про кожного з нас, хто далеко, хто близько, всі ваші тривоги і світлі думки. Спасибі за все вам, вклоняємось низько, здоров’я і щастя на довгі роки».

* * *

Жителі Циблів Переяслав-Хмельницького району Київської області вітають із днем народження шановану й знану в селі людину — Софію Федорівну Сорокову. Поетесу, артистку розмовного жанру (гумору та сатири), краєзнавця, вишивальницю й активну громадську діячку, яка у свої 80 не сидить без діла: збирає для сільського музею старожитності, аби наступні покоління знали, як жили й працювали люди в прибережних селах Дніпра до переселення із зони затоплення Канівським водосховищем. Здоров’я вам і наснаги на многії літа, дорога Софіє Федорівно.

* * *

Рідні та близькі висловлюють найщиріші слова вдячності та любові жительці села Черевки Миргородського району Полтавщини Марії Федосіївні Соломасі. Дякуємо, дорога матусю, бабусю, за все, що ти для нас зробила. Прийми за це низький уклін до землі. Нехай Господь посилає тобі сили і здоров’я на довгі-довгі роки життя.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове