Архів
Середа,
23 серпня 2017 року

№ 66 (19511)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Лариса САЙ-БОДНАР.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Нехай буде сонячно

НАША дорога сусідка, а в минулому шанована колега Лідія Степанівна Голодюк із села Людавка Жмеринського району Вінницької області днями відзначає сонячний 70-літній ювілей. Обравши фах учителя української мови та літератури, все життя була вірна покликанню. Прищеплювала дітям Людавської неповної середньої школи любов до рідної мови, навчала кохатися у слові, поважати звичаї та традиції свого народу.

Шановна імениннице, нехай сонячно вам буде завжди, а не лише у ці святкові серпневі дні, які символічно збіглися у часі з днем народження незалежної нашої держави. Нехай посіяні у душах учнів зерна добра і справедливості проростають дорідним колоссям.

Віншуємо батька

24 СЕРПНЯ для нашої родини знакова дата — ми святкуємо день народження держави і віншуємо найріднішу для нас людину — главу родини Коваленка Володимира Микитовича із с. Новоукраїнки Скадовського району на Херсонщині. Нашому дорогому татусю, дідусю і прадідусю виповнюється 85 років!

Нелегка доля випала йому в житті. У сім років втратив маму, а під кінець війни загинув і тато. Так у 12-літньому віці залишився круглим сиротою. Важко їм доводилось виживати зі старшим братом. Підлітком працював помічником їздового, сторожував колгоспну худобу. А потім понад сорок років трудився трактористом. Неодноразово одержував відзнаки та грамоти.

Парубком зустрів нашу матусю, отож у листопаді нас очікує ще один ювілей: 55 років їхнього подружнього життя. У любові та злагоді вони виростили двох доньок, тепер мають чотирьох онуків та трьох правнуків. А ще велику родину, яка цінує і поважає свого старійшину.

Дорогий татусю, спасибі, що й сьогодні ти залишаєшся для нас взірцем та найкращим наставником — мудрим, розсудливим, добрим і справедливим — Людиною з великої літери. Доземно вклоняємося тобі, рідненький. Нехай хвороби і біди оминають наш дім, а доля буде прихильна до вас.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове