Архів
П’ятниця,
18 серпня 2017 року

№ 64 (19509)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Чотири рази по двадцять

18 СЕРПНЯ зустрічає 80-річний ювілей заслужений працівник сільського господарства України Петро Тодосійович Карпенко.

Із ранніх років він відзначався працелюбністю, відповідальним ставленням до дорученої справи, ніколи не рахувався з особистим часом задля громади.

У рідній Лукашівці Монастирищенського району Черкащини починав свій трудовий шлях у місцевому колгоспі. Спочатку був трактористом, бригадиром тракторної бригади, доріс до посади головного агронома, а затим односельці обрали його головою колгоспу. Міцніло господарство — зростав і авторитет молодого спеціаліста. Перспективного керівника районна влада помітила й скерувала на підсилення в сусідній колгосп села Івахни. Згодом йому довірили відповідальну посаду начальника Монастирищенського управління сільського господарства. Закінчив трудову діяльність П.Т.Карпенко головою колективного господарства «Хлібороб» у Монастирищі.

В особі Петра Тодосійовича вдало поєдналися риси умілого організатора й талановитого педагога, свідченням чого є велике число його учнів та послідовників. Самовіддана праця П. Т. Карпенка неодноразово відзначена високими урядовими нагородами, але йому більше до душі пошана і вдячність земляків. Землероби району пам’ятають його ім’я та добрі справи.

Нині Петро Тодосійович пенсіонер, виховує п’ятьох онуків і трьох правнуків.

Друзі, колеги, велика родина сердечно вітають іменинника, бажають йому міцного здоров’я, довгих років життя!

* * *

ДНЯМИ Леоніду Григоровичу Юрченку із Хмільної Києво-Святошинського району Київщини виповнюється 80 років. Активна життєва позиція цього діяльного чоловіка засвідчує, що старість його вдома не застане. Леонід Григорович — герой публікацій газети «Сільські вісті», журналу «Україна», районної преси. Він завжди у пошуку. Вісімдесят — це лише чотири рази по двадцять! Отож друзі й щирі приятелі зичать ювілярові на наступні 20 літ здоров’я, завзяття і молодечого запалу.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове