Архів
П’ятниця,
28 липня 2017 року

№ 58 (19503)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Світ захоплень

Життя у ритмі танцю

Віктор МАРУЩЕНКО.

м. Лубни

Полтавської області.

Фото з сімейного архіву.

РАЗОМ вони прожили яскраве життя. В ньому було все — радощі і негаразди, незабутні студентські роки, перше і на все життя кохання, народження донечки, плідна праця за фахом і захоплення спортивними бальними танцями.

Паралельно зі своєю основною роботою (Алла Антонівна працювала в лікарні, Віктор Миколайович — на Київському заводі «РІАП» (хімічних реактивів і препаратів) вони закінчили інститут культури за фахом «керівник-тренер гуртка бального танцю по класу європейських, латиноамериканських танців та суддівства на міжнародних змаганнях». Виступали на концертах, брали участь у конкурсах. Неодноразово нагороджувалися медалями, призами, грамотами. Та завжди найкращим подарунком для них були щирі оплески глядачів.

1991-го подружжя Вереміїв переїхало в Лубни. Відкрили у міському Будинку культури школу бального танцю і навчили цьому мистецтву понад дві тисячі лубенчан. Згодом створили ансамбль спортивного танцю «Вікторія», з яким успішно виступали в Києві та Полтаві.

Цієї чудової літньої пори Алла Антонівна вплела яскраву квітку в сімейний життєвий вінок — відзначила своє 80-ліття. Віктор Михайлович — на півроку раніше. Разом радіють успіхам трьох онуків і правнуків. Вони шановані у нашому місті люди, які прославились у праці й безмежній любові до бальних танців.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове