Архів
П’ятниця,
28 липня 2017 року

№ 58 (19503)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Країною керують чужі люди

БУВАЮТЬ дні, коли з хати не можна вийти через сморід горілого пластику, який доноситься до нас вітром зі Стадницького сміттєзвалища. Я письмово звертався до сільського голови з проханням почати поступово витісняти пластикову тару, яка нас убиває. Крім того, вважаю, кожному треба долучитися до знищення пластику. Інакше він знищить нас. Дякую всім підприємствам, які вже продають хлібні й ковбасні вироби у паперових пакетах. І це правильно. Невже так складно нині розфасовувати молочні продукти, воду, пиво в скляний посуд? Чому в нашій державі таке байдуже ставлення до екології, до здоров’я населення? Думаю, біда в тому, що країною керують чужі люди.

Василь БУРЯК.

с. Степанівка

Вінницького району

Вінницької області.

 

Усе, що твориться в Україні, не вкладається в рамки здорового глузду. Безбожно крадуть мільйони і знову просять кредити. Нароблять лементу по телевізору, що треба судити злодіїв, і на цьому крапка. Кругова порука. Віри немає в їхні балачки. А тим часом простий люд, обтяжений болячками, безробіттям, злиднями, захмарними тарифами і цінами, вимирає. А хто молодший, масово оформляє документи і виїжджає за кордон. Якщо так триватиме й далі, то Україна через демографічну кризу й еміграцію може невдовзі перетворитися на безлюдний степ.

Ніна МАТВІЄНКО.

м. Бучач

Тернопільської області.

 

У владі чимало державних посад займають люди, котрі попри вживане ними гасло «Слава Україні!» своїми діями наносять непоправну шкоду Україні та українському народові. Наприклад, Президент часто виступає по телебаченню з палкими патріотичними проукраїнськими промовами, ганьблячи російського агресора, але при цьому має підприємство на території РФ. Обіцяв виборцям продати свій бізнес, проте так і не виконав обіцянку, посилаючись на невигідну кон’юнктуру, а от державні підприємства можна продавати і при невигідній кон’юнктурі. Та, як мовиться, яблуко від яблуні недалеко падає, тож і представники президентської команди кажуть одне, а роблять протилежне.

Володимир БЛИЗНЮК.

Барвінківський район

Харківської області.

 

Продавати землю чи ні, дискутується як у верхах, так і в суспільстві не один рік. Земля — це питання життя всього українського народу, тож і вирішувати його слід на референдумі раз і назавжди. Моя думка така: щоб не розколоти націю на багатих і бідних, не розпалювати ворожнечі між людьми та не загострювати соціальну несправедливість у суспільстві, потрібно передати землю у державну власність навіки.

Олександр КАПИНОС.

с. Пироги

Глобинського району

Полтавської області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове