Архів
П’ятниця,
30 червня 2017 року

№ 50 (19495)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта
  • За рубежем
Західний вектор

ЛИТВА підписала контракт на закуповування природного газу в США.

Докладніше...
Викорінюють хабарництво

БРАЗИЛІЯ. Президент скасував свій візит на саміт G20 у Німеччині.

Докладніше...
Нова хвиля мігрантів

ІТАЛІЯ знову оголосила про закриття портів через наплив біженців.

Докладніше...
Ще крок до примирення

СЕРБІЯ і КОСОВО. Лідери країн виступили за відновлення діалогу.

Докладніше...
Вибори по-новому

У МОНГОЛІЇ вперше відбудеться другий тур президентських виборів.

Докладніше...
Плани змінюються

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Лідер Шотландії відкладає плани референдуму про незалежність.

Докладніше...
Дитсадки проти національної ідентичності

АВСТРІЯ. Глава МЗС виступив за закриття мусульманських дитсадків.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Успіх українських боксерів

Микола МОТОРНИЙ.

Бокс. Українські боксери успішно виступили у Харкові на чемпіонаті Європи-2017, здобувши три золоті, одну срібну та дві бронзові медалі. Збірна України стала першою у медальному заліку чемпіонату Європи. Друге місце — у росіян, трійку кращих замкнули англійці. Крім того, восьмеро українців здобули ліцензії на чемпіонат світу-2017.

Чемпіонами Старого світу стали Юрій Шестак, Олександр Хижняк і Віктор Вихрист. Титул віце-чемпіона на рахунку Миколи Буценка. Дмитро Замотаєв і Євген Барабанов удостоєні бронзових медалей.

Так, Юрій Шестак у фіналі виявився сильнішим за Габіла Мамедова з Росії — 4:1. Олександр Хижняк у фіналі беззаперечно домінував над Камраном Шахсуварли з Азербайджану. Українець надзвичайно активно почав цей поєдинок, із перших секунд притиснувши суперника до канатів. Рефері у середині першого раунду навіть відрахував нокдаун. На старті другого відрізка Хижняк добряче поганяв візаві по всьому квадрату рингу, а у третьому постійно бомбардував азербайджанця великою кількістю ударів. У підсумку — беззаперечна перемога українця із рахунком 5:0.

Віктор Вихрист у фіналі не залишив шансів британцю Фрезеру Едварду Кларку. Наш співвітчизник удало провів третій раунд, активізувавшись на останній хвилині та струсонувши Едварда кілька разів. Після цього у суддів не було сумнівів щодо переможця — 5:0 на користь українця. Натомість Микола Буценко у фіналі поступився англійцю Пітеру МакГрейлу. Арбітри віддали перевагу гостю з туманного Альбіону — 3:2. Таким чином, Буценко став дворазовим срібним призером чемпіонатів Європи (перше «срібло» він здобув 2013 року у Мінську).

Художня гімнастика. В ізраїльському Холоні завершився міжнародний турнір етапу Гран-прі серед юніорок і сеньорок. Українська команда юніорок у складі Христини Пограничної, Вікторії Онопрієнко та Влади Нікольченко посіла друге місце у командній першості. Крім того, Погранична поповнила свою особисту скарбничку трьома медалями: двома срібними за вправи з м’ячем та булавами і бронзовою за вправу з обручем. На турнірі сеньорок Катерина Луценко була друга із багатоборства, а також виборола чотири медалі з окремих видів: «срібло» за вправу з обручем і три «бронзи» за вправи з м’ячем, булавами та стрічкою.

Футбол. Головний тренер збірної України Андрій Шевченко взяв участь у матчі у Китаї між командами «зірок» Європи та Південної Америки. Українець вивів свою команду на поле з капітанською пов’язкою, а також забив єдиний і переможний м’яч у поєдинку.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
«Самопоміч» в опалі
Читати
Звільняють від сміттєвої облоги
Читати
Скандальна репутація нагородам не завада
Читати
Вибори, вибори...
Читати
Знущаються із в’язнів
Читати
Немає нічого святого
Читати
Борги наші тяжкії
Читати
Оцінки вже не потрібні?
Читати
На боротьбу з АЧС
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове