Архів
П’ятниця,
16 червня 2017 року

№ 46 (19491)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Рядки з листів

Люди з великої літери

ВЕЛИКЕ спасибі лікарю-окулісту Полтавської обласної клінічної лікарні Андрію Анатолійовичу Шаткуну, завідувачу офтальмологічного відділення Гадяцької ЦРЛ Світлані Вікторівні Близнюк, старшій медсестрі Наталії Костянтинівні Негресвій, медичній сестрі Галині Анатоліївні Блосі, молодшій медсестрі Оксані Анатоліївні Коваль за те, що я знову можу бачити своїх рідних, сонце, зорі, маю змогу читати, писати, готувати. Бажаю всім медичним працівникам напередодні їхнього професійного свята, щоб навіть хмарної днини світило сонечко, у родинах лунав дитячий сміх, а на обличчі сяяли усмішки, які випромінюють любов та добро.

Ніна ІВАШИНА.

м. Лохвиця

Полтавської області.

 

Напевно, немає такої людини, яка за своє життя жодного разу не зверталася б до лікаря по допомогу. І люди в білих халатах завжди готові прийти на поміч хворим. Працелюбні і співчутливі, вони не тільки рятують пацієнтів од передчасної смерті, а й виявляють недугу, призначають ліки, полегшують страждання. До них звертаються і вдень, і вночі. І ще жодного разу нікому не відмовляли. У Плискові Погребищенського району Вінниччини саме такі лікарі — Люди з великої літери: Дмитро Савович Буднік, Марія Василівна та Микола Іванович Лисуни. Тому жителі села не тільки в свято згадують їх добрим словом. Я також хочу подякувати їм за благородну працю і побажати міцного здоров’я, довголіття, щоб ніколи не боліли їхні добрі чуйні серця. Успіхів у вашій нелегкій праці!

Віра СТОЛЯР.

с. Скоморошки

Оратівського району

Вінницької області.

 

Висловлюю щиру вдячність медперсоналові Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова. Зокрема, хірургу Ахмеду Мухамедовичу Маарі за його самовіддану працю, людяність та професіоналізм. А також низько кланяюсь лікарям із реабілітаційного центру та медичним сестрам відділення хірургічного лікування патології аорти, яким завідує Віталій Іванович Кравченко. Усі ці люди вболівали, заспокоювали і найголовніше — вселили мені надію на одужання.

Віктор ВОЄВОДА.

с. Танське

Уманського району

Черкаської області.

 

Дякую лікарям та медичному персоналу урологічного відділення госпіталю для ветеранів війни, яким завідує Віктор Іванович Ганзюк за успішно проведену хірургічну операцію. Також щиро вдячний головному лікареві районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Леоніду Григоровичу Коцюбі за чуйне ставлення до пацієнтів.

Іван МАРЦЕНЮК.

с. Грузевиця

Хмельницького району

Хмельницької області.

 

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове