Архів
Вівторок,
30 травня 2017 року

№ 41 (19486)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Пост здоров’я
  • За рубежем
Підтримував Україну

США. Помер відомий політолог і державний діяч Збігнєв Бжезінський.

Докладніше...
Дедалі важче домовлятись

ІТАЛІЯ. На острові Сицилія відбувся 43-й саміт країн Великої сімки (G7).

Докладніше...
Ультиматум сепаратистів

ВЕЛИКА БРИТАНІЯ. Шотландські сепаратисти висунули ультиматум Лондону.

Докладніше...
Останній бастіон «ІДІЛ»

ІРАК. Шиїтські ополченці звільнили від бойовиків «ІДІЛ» західні підступи до Мосула.

Докладніше...
Не всі згодні

КИТАЙ засудив заяву лідерів G7 щодо спірних територій в оточуючих його морях.

Докладніше...
Виклик опозиції

У ВЕНЕСУЕЛІ запроваджується конституційна реформа.

Докладніше...
Мігрантське «паломництво»

ЄВРОСОЮЗ. Понад 6,6 млн мігрантів очікують можливості потрапити до Європи.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Ярмоленко у збірній світу

Микола МОТОРНИЙ.

Футбол. Півзахисник київського «Динамо» і збірної України Андрій Ярмоленко взяв участь у благодійному матчі між збірною світу та легендами іспанського «Атлетико», який відбувся у Мадриді. Збірна світу виграла — 5:4. Андрій вийшов на заміну в другому таймі і грав під 11-м номером на позиції форварда. Наш співвітчизник забив третій гол збірної світу ударом головою на 56-й хвилині. Гроші від виручених квитків будуть віддані організації Scholas Occurrentes, яка опікується 400 тисячами шкіл у 190 країнах світу.

Баскетбол. Збірні України з баскетболу 3х3 успішно виступили на турнірі в чеському місті Острава. Так, чоловіча команда U-18 у складі Максима Дейни, Івана Мисковця та Владислава Лукинського посіла перше місце. На старті наші хлопці обіграли одну з чеських команд — 21:3. Потім вони перемогли ще дві команди господарів — 21:5 та 13:10. У вирішальному поєдинку українці завдали поразки чеській команді «Nekendu a Stríiu» — 21:9.

Жіноча національна команда у складі Христини Філевич, Вікторії Каревої, Наталії Скорбатюк та Дар’ї Завидної посіла третє місце. Наші дівчата також грали на старті проти господарів: перемоги 17:1, 12:7 та поразка 9:13.

Нагадаємо, наші збірні готуються до чемпіонатів світу з баскетболу 3х3. Мундіаль серед національних збірних відбудеться 17-21 червня у французькому Нанті. Там зіграють чоловіча та жіноча збірні України. А світовий форум серед збірних U-18 триватиме 28 червня — 2 липня в Китаї.

Велоспорт. Українка Яна Беломоїна виграла другий етап Кубка світу в дисципліні маунтенбайк крос-кантрі, який приймав німецький Альбштадт. Яна постійно трималася в групі лідерів, особливо впевнено почуваючись на підйомах.

Допомогло Беломоїній і падіння однієї з фавориток — чинної чемпіонки світу та переможниці першого етапу Кубка світу Анніки Лангвад. На останньому колі українка боролася за перемогу з лідером рейтингу UCI Йоландою Нефф і дворазовою срібною призеркою Олімпійських ігор Майєю Влощавською.

На заключній горі Яна їхала швидше за своїх суперниць, що і стало вирішальним фактором її перемоги. Беломоїна перетнула лінію фінішу першою, показавши час 1:38:25.16 секунд, Влощавська стала другою. Нефф приїхала через 23 секунди після українки, посівши третє місце.

Ушу. У Тбілісі (Грузія) відбувся чемпіонат Європи з ушу. За звання найкращих на континенті змагалися 808 учасників із 29 країн. Україну представляли 50 спортсменів різних вікових категорій. Українська збірна у підсумку посіла третє місце. Та варто зазначити, що кількість учасників від країн була необмежена, тож наші 50 спортсменів вибороли загальнокомандну «бронзу», поступившись лише командам Росії, яку представляли 200 учасників, і Туреччини — 150. Українці вибороли 58 нагород, із них: 14 золотих, 19 срібних та 25 бронзових.

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Дерибанять «втемну»?
Читати
Вже поділили...
Читати
Що робити з електричками
Читати
Приховують кошти?
Читати
Авіація оговтується
Читати
Крим уже не цікавить
Читати
Нагороджено героїв
Читати
Їздимо на «залізяччі»
Читати
Що приховують від громадськості
Читати
Альтернатива газу
Читати





— Це по мою душу! Негайно зателефонуй моїй дружині, нехай витягне із схованки кілька мільйонів для застави...

Мал. А. Василенка.

При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове