Архів
Вівторок,
16 травня 2017 року

№ 37 (19482)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Вербиченька
  • За рубежем
Важлива перемога

НІМЕЧЧИНА. На виборах до парламенту Північного Рейну — Вестфалії перемогла партія Ангели Меркель.

Докладніше...
Український євровектор

БЕЛЬГІЯ. У Брюсселі після закінчення Ради ЄС відбувся робочий сніданок «Групи друзів України».

Докладніше...
Клопітні сусіди

ЛАТВІЯ оголосила про побудову на кордоні з Білоруссю паркану завдовжки 120 км.

Докладніше...
Водомети і сльозогінний газ

ЧИЛІ. У Сантьяго сталися сутички між поліцією та студентами.

Докладніше...
Повернули контроль

СИРІЯ. Урядові війська повернули контроль над військовим аеродромом поряд Алеппо.

Докладніше...
Глобальна хакерська атака

Минулої п’ятниці комп’ютерні системи різних організацій та установ по всьому світу зазнали хакерської атаки.

Докладніше...
Ще один виклик світу

ПІВНІЧНА КОРЕЯ заявила про успішний запуск балістичної ракети середньої дальності класу «земля-земля».

Докладніше...
На захист «хрущовок»

РОСІЯ. У Москві на захист «хрущовок» стали тисячі містян.

Докладніше...
Версія для друку          На головну
  • Спорт

Нова перемога Ольги Харлан

Микола МОТОРНИЙ.

Фехтування. Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан (м. Миколаїв, на фото) перемогла на етапі Кубка світу з фехтування в Тунісі. Це перша перемога українки після семимісячної перерви через травму. У півфіналі Харлан поборола олімпійську чемпіонку Яну Єгорян із Росії — 15:12. У фіналі українська фехтувальниця завдала поразки представниці Угорщини Анні Мартон — 15:9.

Теніс. 14-річна київська школярка Марта Костюк виявилась найкращою на турнірі серії ITF, який завершився в Угорщині. У фіналі вона здобула перемогу над представницею США Бернардою Перою — 6:4, 6:3. Це перший дорослий титул у кар’єрі юної тенісистки. Тепер Марта Костюк — наймолодша представниця України, яка коли-небудь вигравала професійний титул в одиночному розряді.

Бокс. На чемпіонаті світу з тайського боксу (муай-тай) серед дорослих у Мінську українці отримали вісім нагород. В активі наших боксерів одна золота та сім бронзових медалей. Чемпіоном світу став Цотне Рогава (вагова категорія понад 91 кг). «Бронзу» здобули Данило Желєв (51 кг), Костянтин Трішин (57 кг), Михайло Василіогло (60 кг), Ігор Любченко (63,5 кг), Олег Гута (67 кг), Василь Сорокін (71 кг) та Ростислав Карпич (81 кг). Усього в чемпіонаті світу взяли участь майже 700 майстрів муай-таю з 90 країн.

Плавання. У Ліньяно (Італія) завершилися щорічні міжнародні змагання з плавання ENERGY STANDARD CUP 2017. У складі клубу спортивного плавання «Енергетичний стандарт» українські спортсмени вибороли шість нагород. Із них три медалі здобув Валентин Нестеркін: срібну на дистанції 50 метрів вільним стилем та ще дві срібні у складі естафет 4х100 метрів комбінована та 4х100 метрів вільним стилем. В естафеті 4х100 метрів вільним стилем «срібло» також у Андрія Родзинського. На дистанції 200 метрів брасом Максим Голубничий фінішував із другим результатом. Бронзову нагороду на дистанції 100 метрів на спині отримала Євгенія Жукова.

Легка атлетика. Збірна України (U-20) з легкої атлетики виграла міжнародну матчеву зустріч, яка відбулася в Луцьку. В української команди — 103 очки, у білорусів — 97, Ізраїль набрав 75 очок, Румунія — 71, Кіпр — 57.

Українські легкоатлети були перші із восьми видів програми, з 11 — другі, п’ять разів фінішували третіми. Так, на 400-метрівці відзначилися буковинець Олег Миронець та вінничанка Джойс Коба, у стрибках із жердиною — Юлія Максименко з Дніпропетровщини і харків’янин Тарас Шевцов. Багатоборка Аліна Шух змагалася у Луцьку з двох дисциплін. Спочатку броварчанка стала другою зі стрибків у висоту, а потім була поза конкуренцією із метання списа. Дві перемоги українці здобули й із бар’єрного бігу — Олексій Овчаренко з Харківської області на дистанції 110 метрів, а черкащанка Тетяна Безшийко на бар’єрній 400-метрівці. Ще одна перемога на рахунку чоловічої естафетної команди 4х100 метрів у складі Олексія Овчаренка, Олександра Савенка (Черкащина), Олександра Пирогова (Донецька область) та Яна Конящого (Запоріжжя).

Версія для друку          На головну
  • З повідомлень інформагентств
Україна — зразок
Читати
Оце так оборудка!
Читати
Пенсійна казка від Прем’єра
Читати
Надзвичайний стан: тимчасово чи на довгі роки?
Читати
Хасиди на Львівщині
Читати
Чи все гаразд із «Євробаченням»?
Читати
Триває комунальне «паскозатягування»
Читати
Поїхав питати розуму
Читати





При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове