Архів
П’ятниця,
7 квітня 2017 року

№ 27 (19472)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
 Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Народна трибуна

Украдена незалежність

Леонід БАЛАБУХА.

Харківська область.

БАГАТСТВО і міць держави полягають не в її озброєнні, а в добробуті пересічних громадян: селянина, робітника, бабусі-пенсіонерки, дитини-інваліда. А що ж коїться у нас в Україні? За 25 років її незалежності на користь мізерної частини населення розграбовано всі матеріальні ресурси, з’явилися олігархи, на яких працює збідніле населення, села вимирають, молодь масово емігрує за кордон. Чим більше олігархів, тим нестерпнішим стає наше життя. А ми мовчимо та дивимось, як під хвалебні гасла поводирів про відродження національного духу знищується наша держава. У своїй рідній країні ми стали злидарями.

У будь-якій сфері державного управління, економіки, освіти, охорони здоров’я, правопорядку у нас суцільна катастрофа. І цю всеохоплюючу руїну спричинили дії наших керманичів, за якими ми мовчки спостерігали під схвальні коментарі різних політологів. Наше мовчання розбестило президентів, депутатів, суддів, прокурорів, мерів, міністрів. Нам, громадянам України, потрібно кричати до них, вимагати, примушувати їх задля порятунку своїх дітей, своєї нації і держави. Адже вони будували і будують державу не для нас.

Усі ці роки показали, що тільки у нас учергове вкрали незалежність наші ж співвітчизники, котрі, розграбувавши країну, зробили нас жебраками. Більше того, у нас, наших дітей, онуків і правнуків вкрали національну ідентичність. У паспорті громадянина незалежної України відсутня графа щодо національності.

Чому ж наші керманичі знищують на рівному місці державу? Комусь конче потрібна українська земля, яку урядовці так наполегливо хочуть зробити звичайним крамом? Не мовчімо! Ми не раби, ми вільні українці. Не даймо себе знищити!

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове