Архів
П’ятниця,
24 березня 2017 року

№ 23 (19468)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
 Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • Народна трибуна

Хліб — уже розкіш

Григорій СЕРГІЙЧУК.

м. Хмельницький.

НА догоду МВФ мусимо платити за газ по європейських цінах, хоч наші зарплати і пенсії далекі від європейських. А ще нашій країні наказують скасувати мораторій із продажу брухту, лісу-кругляку та землі. Інакше не виділять чергового траншу. То яка ж ми незалежна держава, коли блудимо світом із простягнутою рукою, випрошуємо грошей, затягуючи тим самим внуків у боргову яму?

Таким як я часто дорікають у ностальгії за Радянським Союзом і «ковбасою по 2,20». Але ж усіх людей об’єднує одне бажання — бути соціально захищеними у власній державі. А чи можу я, 92-річний дід, дозволити собі купити навіть найдешевшої соєвої ковбаси? Ні! Навіть хліб для мене нині розкіш. Скільки тисяч українців вимерло за останні 25 років через недоїдання, недоліковування, постійні стреси від недолугих урядових реформ! Одного горе-реформатора силою винесли, гадали, його наступник буде кращий. А виявилося, що хрін від редьки не солодший.

Єдину добру справу зробили європейці — змусили наших можновладців оприлюднити свої статки в електронних деклараціях. Нарешті люди прозріли й побачили, кого вони привели до влади.

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове