Архів
П’ятниця,
24 березня 2017 року

№ 23 (19468)
  Про нас
  Реклама
  Поточний номер
ico   Передплата

Шукати фразу повністю
      У номері:Добрий господарВесела світлицяНаша пошта

Наша пошта

Добірку підготувала
 Валентина ЮРЧИШИНА.

Версія для друку          До списку статтей
  • З роси й води!

Летять літа, неначе птахи

ЦИМИ березневими днями відсвяткувала 95-річчя Віра Овер’янівна Сіренко з села Соколова Балка Новосанжарського району Полтавської області. Попри нелегке голодне дитинство, війну, примусову роботу в Німеччині, тяжку колгоспну працю жінка ніколи не втрачала оптимізму. Любила співати, танцювати, була душею компанії на будь-якому святі. Володимир Іванович Замула з родиною щиро вітають свою сусідку Віру Овер’янівну з днем народження, бажають їй щастя, здоров’я та всіх земних благ.

* * *

КОЛЕКТИВ редакції щиро вітає із 95-літтям свого багаторічного передплатника і постійного дописувача, ветерана праці Олексія Григоровича Ксьонза із м. Миргорода Полтавської області. Хай вам здоровиться, шановний. Дякуємо за вашу відданість і підтримку.

* * *

ВІРА Миколаївна Савчук-Вовченко понад тридцять років пропрацювала вчителем української мови і літератури в Стрюківській середній школі, що на Одещині, сповна віддаючи себе вихованню підростаючого покоління. Колишні учні, колеги та рідні вітають Віру Миколаївну з 90-річним ювілеєм. Зичать міцного здоров’я, добробуту і мирного неба над головою.

* * *

ОЛЕКСАНДРУ Павлівну Сиротюк із села Лозова Шаргородського району Вінниччини вітають із поважним ювілеєм — 80 років — діти, внуки і правнуки. «Спасибі тобі, голубко, за те, що зігріваєш нас своїм теплом, за те, що в щасливу і скрутну годину ми можемо серцем до тебе прихилитись. Хай вік твій буде довгий, а ми робитимемо все, аби ти почувалася щасливою».

* * *

З ПРОХАННЯМ привітати з 70-річчям Антоніну Іванівну Кравченко, яка мешкає в селі Миколаївка Борзнянського району Чернігівської області, звернулися до редакції рідні ювілярки. «Наша мама добра, співчутлива, працьовита. У неї завжди лад: що на городі, що в господі. При цьому встигає ще й вишивати неймовірної краси рушники, скатертини, святі образи. А ще вона закохана в українську пісню. Голос Антоніни Іванівни звучить на всіх урочистостях у Миколаївці. Ми дякуємо матусі за те, що народила і виховала нас. Молимо Бога за її здоров’я».

Версія для друку          До списку статтей
При використанні наших публікацій посилання на «Сільські Вісті» обов’язкове