Версія для друку До списку статтей Цибульна дієта ОСТАННІМ
часом вона набирає дедалі більшої популярності у бажаючих схуднути. Прийшла до
нас із Франції, а в її основі лежить популярна французька страва — цибульний
суп. За тиждень, дотримуючись цієї дієти, можна скинути близько 7-8 кілограмів,
адже цибуля чудово розщеплює і спалює жири. Цибульне
меню корисне людям, які страждають на захворювання серця: цей овоч знижує
рівень холестерину в крові й зменшує розмір холестеринових бляшок. А ось тим,
хто потерпає від гастриту і виразкової хвороби, краще утриматися від неї.
Раціон під час цієї дієти доповнюють фруктами, овочами, іноді навіть і м’ясом. Рецепт супу
дуже простий: шість не надто великих цибулин, головку капусти середнього
розміру, кілька зелених болгарських перчин та селеру нашаткувати. Можна також
додати трохи помідорів. Все це покласти в каструлю, залити холодною водою і
довести до кипіння. Потім варити на малому вогні до розм’якшення овочів. Можна
присмачити спеціями і сіллю, але не майонезом чи сметаною. Вживати цей
суп слід не рідше 3-4 разів на день. Що важливо — варена цибуля не має запаху,
тому її можна сміливо їсти, навіть ідучи «межи люди». Версія для друку До списку статтей | |